Tekaisin vieraille kahvin kera syötäväksi mansikka hyydykekakun.

Oma hieman sovellettu ohje, oli kyllä hirmu hyvää.

Mansikkahyydykakku

Pohja:

Digestive keksejä noin 125 g

Voita/margariinia sulatettuna noin 75-80 g

Täyte:

Flora Vispiä 1 prk

Omena-kaneli rahkaa 1 prk

Marianne murskaa noin 2/3 osaa pussista

2tl vaniljasokeria

2 rkl sokeria

3 liivatetta ja 1 rkl sitruunamehua

Päälle:

Mansikan puolikkaita ja hyytelösokerista valmistettu hyytelö.

1264238316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1264238379_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1264238455_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1264238511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e